sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Tanttari

Tanttarissa oli Jättömaa-festari. Vanhan radan paikalta toiseen suuntaan...
...ja sitten toiseen - tämä on lumen kaatopaikka. Tässä kohtaa oli niitty 1960-luvun lopulla, sillä minä olen ollut siellä luokkaretkellä. Enää en menisi, eikä varmaan kukaan muukaan...

4 kommenttia:

Marko kirjoitti...

Hehe, minäkin olin kameralaitteiston kanssa Jättömaa-festarilla. Kerrassaan hieno tapahtuma ja hyvä tunnelmakin siellä oli!

Ai että jos Tanttarin alueesta saisi vaikka valtavan virkistyspuiston suihkulähteineen, patsaineen, valtavine uima-altaineen ja muine virikkeineen. Ja sitten jokin kasarmityyliin, vanhaan hyvään tyyliin, rakennettu Kasarminmäki-museo, jossa olisi matkamuistomyymälää, kahvilaa ja muuta pientä kivaa.

Ja näkymä Kasarminmäelle päin pitäisi olla avoimempi kuin nyt. Nyt kun Jättömaa-festarin alueelta katsoi Kasarminmäelle, näkyi juuri ja juuri yksi kaunis Kasarmirakennuksen pääty. Mutta jos maisema ei olisi niin "metsäinen" vaan enemmän puutarhamaisempi, pääsisi sekä vanha kaunis Kasarmialue että sen luonto näkyville. Olisi houkutteleva, rauhallinen ja luonnonläheinen paikka ja vetonaula Kouvolassa, kuten Sapokka on Kotkassa.

Näin se mielikuvitus lähtee laukkaamaan monesti, kun näitä maita tallaa. Täytyy varmaan pistää tällainen oma ideablogi pystyyn... :)

Kini kirjoitti...

Hienoa Marko!!!
Nyt laitat sitten kuvia blogiisi, niin tulen HETI kylään sinne :)

Marko kirjoitti...

Kuvia toki tulee, mutta enemmän blogin luonne on kaupungin ja kaupunkikuvan kehittämisessä ja uudistamisessa, ja toki yritän mahdollisuuksien mukaan havainnollistaa kuvilla. Noh, jahka nyt saan ensimmäisen kirjoituksen edes aikaan :)

Mutta muuten kuviani, vielä tosin vähän puutteellinen kokoelma Kouvolan taajamien osalta, löytyypi jo osoitteesta http://sirensky.kuvat.fi :)

Kini kirjoitti...

Kiitos Marko!
Heti käyn kattos!