torstai 21. toukokuuta 2009

VR:n parakkeja

Nämä talot tyhjennettiin jo aika päiviä sitten. Miksiköhän, koska sen jälkeen ei ole tapahtunut mitään. Taloja on kolme ja jokaisessa, oliko nyt neljä asuntoa.
Aivan ihanalla paikalla ja minä kun en soisi mitään taloa purettavan. Olisin mieluusti nähnyt nämä talot entisöityinä, vaikkapa vanhusten asuntoina.

7 kommenttia:

Base kirjoitti...

Nämä ovat nyt myytävänä. Saa nähdä, ostaako tämän keskustassa sijaitsevan ja yli hehtaarin suuruisen alueen joku vanhojen rakennusten kunnostuksesta kiinnostunut henkilö, vaiko jokin rakennusliike. Luulen ja pelkään, että varmaankin jälkimmäinen...

Kini kirjoitti...

Minä kun luulin, että talot puretaan ja alue olisi kaavoitettu puistoalueeksi?
Samperi, jos joku rak.liike tulee, niin...

Base kirjoitti...

Ainakin Kouvolan Sanomissa kerrottiin toissa vuonna, että alue on nykyisessä asemakaavassa rautatien liikennealuetta. Suunnitelmien mukaan se muutettaisiin palvelujen ja hallinnon alueeksi. Tuossa linkki uutiseen vuodelta 2008:
http://www.kouvolansanomat.fi/page.php?page_id=5&news_id=200825181378

Myynti-ilmoitus oli viime sunnuntain lehdessä.

Kini kirjoitti...

Kiitti tiedoista!
Harmittaa vaan niin vietävästi, jos joku samperin grynderi ne ostaa :(

0 kirjoitti...

Jostakin noista autiotaloista saisi nuorille hyvän kulttuuri ja sosiaalisen tapaamispaikan! Kouvolan nuorille kun ei ole enää nuorisotaloja eikä muitakaan niin paljon kuin ennen, niin en ihmettele jos joskus nuoret aikovat tehdä talonvaltauksen kyseiselle alueelle. Kuitenkin tietty rauhan merkeissä, sillä eivät nuoretkaan tahdo näitä kyseisiä taloja tuhota!

Kini kirjoitti...

Näille taloille ei ole edelleenkään tehty mitään! Lahoavat paikoilleen. Vähän aikaa sitten siellä oli jo yhessä ulkovarastossa NUOTIO!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Purettu on nuo talot.