tiistai 8. joulukuuta 2009

Talvivalot

Ei ole enää mitään jouluvaloja, sillä ne ovat talvivalot - tuovat valoa pimeyteen- IHANAA! Valoa pimeydessä minä rakastan. Hehkulamppujen tilalle tulevat ledit...

Valojen takana Ravintola Popsis eli kuva räpsäisty Kouvolankadulta, joskin Popsis jää Oikokadulle.

6 kommenttia:

Ink Narrative kirjoitti...

Talon suorassa eli nuo puut ovat tosissaan noin kallellaan. Hyvä iltakuva.

Kini kirjoitti...

Niin Kari! Wanhoja lehmuksia.
Tykkäisin iltakuvista, mutta ei minun vehkeillä kuvata niitä tunnelmia, eikä ole edes varaa hankkia parempia, niitä sellaisia, joilla sais valon ja tarkennuksen...

virus kirjoitti...

Täs on valoo ja tarkennusta ihan tarpeeks. Valot tulee sopivastee esii mikä oli vissii tarkotuskin. Ite olisin koittanu kuvata toiselt puolelt tietä pystykuvana sillee, et koko pitkän kadun "valopuut" olis mahtunu kuvaan. Tai ainaki aika monta niistä. En tiiä olisko sellanen ruutu onnistunu.

Kini kirjoitti...

Kiitti virus :) Mie jo aikasempiin iltoin kattelin, että sillai se olis hiano kuva, ku kaik valot näkyis, mut jäi kuvaamatta, ku aattelin, ettei kummiskaa onnistu. Ihmettelin, et nyt näinkii hyväst näkyy - johtuu varmast noist ledeist :)
Kokeile sie!!

virus kirjoitti...

Älä aattele höperöit vaa koita, ja piä käsi vakaana. Salama pois päältä sit. Jos ei tuu nii ei tuu, mitä välii. Saatan mie joskus koittaaki jos satun olee sopivastee liikentees.

Kini kirjoitti...

Höperöit aattelemat ei voi olla, ku se on jotenkii veres... mut KIITTI vinkeist!!!